Ontwerp gezamenlijke tuin de Omscholing

Ontwerp gezamenlijke tuin de Omscholing
Ontwerp Tuinatelier Herman & Vermeulen

Over Martine & Marilene

Wij stellen ons graag aan u voor:


Marilene Vermeulen: "Als architect, stedenbouwkundige en buitenruimteontwerper heb ik in de loop der jaren veel ontwerpen gemaakt. Altijd was het weer spannend hoe het werd uitgevoerd en vroeg ik me af: ‘Is dit wel zoals ik het in mijn hoofd bedacht had?’
Toen ik mijn eerste tuin ontwierp veranderde dat. Het werd namelijk veel mooier dan ik me voorgesteld had, elk seizoen blijft me verrassen. Een tuin is een ontwerpproces zonder einde, altijd gebeurt er iets nieuws en onverwachts. Naast al het bedenken hou ik van werken in de tuin, maak ik mijn groene vingers graag vies. Ik houd ervan te onderzoeken wat een tuin nodig heeft om in balans te komen.

Martine Herman: "Ik ben afgestudeerd als ruimtelijk ontwerper op de kunstacademie en heb lange tijd kunstprojecten begeleid in de openbare ruimte voor gemeentes en woningcorporaties. Mijn interesse is in de loop der jaren verschoven van pleinen, straten en wijken naar tuinen, parken en openbaar groen. Stenen en beton hebben plaatsgemaakt voor bloemen en blad. Het mooiste van een goed groenontwerp is het effect op de bezoeker en gebruiker: het verleidt het oog en geeft de geest rust."

2 opmerkingen:

  1. Tof dat ik jullie blog heb ontdekt! Ik blijf zeker volgen.

    Een groene groet,
    Kees de Boon | De Boon in de Tuin

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Kees, Wat leuk om te horen en bedankt voor je berichtje, nu kunnen wij je terugvolgen!

    BeantwoordenVerwijderen